Upravni odbor Udruženja započeo aktivnosti za održavanje zborova i Skupštine Udruženja

Subota, 23. Marta. 2024.

Upravni odbor Udruženja započeo aktivnosti za održavanje zborova i Skupštine Udruženja

U prostorijama lovačkog doma Visoko sinoć je održana redovna sjednica ULD SRNDAĆ 1920 Visoko. Pored izvještaja Stručne službe i rasprave o ostalim pitanjima, Upravni odbor je posebno razmatrao pripreme za održavanje zborova sekcija pred skorašnju Skupštinu Udruženja.

Na sjednici je donesen zaključak da će izvršni odbori sekcija održati svoje sjednice u narednim danima i dostaviti prijedloge, kandidature te eventualne izmjene Statuta najkasnije do 1. aprila 2024. godine. Cilj ovih sjednica je osigurati transparentan proces pripreme za Skupštinu, omogućavajući aktivno učešće svih članova Udruženja.

Upravni odbor je također najavio da će sjednica na kojoj će biti zakazani zborovi i određen datum održavanja redovne i izborne skupštine biti održana 5. aprila 2024. godine. Ovo će biti ključni događaj na kojem će se članovi udruženja okupiti kako bi donijeli važne odluke za budućnost Udruženja.

Ovim korakom ULD SRNDAĆ 1920 Visoko nastavlja sa svojom tradicijom transparentnog i demokratskog upravljanja, osiguravajući da svaki član ima priliku iznijeti svoje stavove i doprinijeti razvoju udruženja. Svi zainteresovani članovi pozvani su da aktivno učestvuju u pripremama za Skupštinu kako bi zajedno osigurali uspješnu budućnost ULD SRNDAĆ 1920 Visoko.

Dobar pogled!!

  • Aktuelnosti