ULD “Srndać 1920” Visoko – Sekcija Kralupi: Uspješan dan pun važnih događanja u Vidovićima

Četvrtak, 16. Maja. 2024.

ULD “Srndać 1920” Visoko – Sekcija Kralupi: Uspješan dan pun važnih događanja u Vidovićima

ULD “Srndać 1920” Visoko – Sekcija Kralupi danas je bila domaćin ne samo velikom infrastrukturnom pothvatu, već i značajnim organizacionim promjenama unutar samog udruženja. Pored uspješnog asfaltiranja puta do lovačkog doma u Vidovićima, ova sekcija je također bila domaćin i važne sjednice upravnog organa našeg Udruženja.

U prostorijama lovačkog doma održana je posljednja sjednica dosadašnjeg saziva upravnog odbora, kao i konstituirajuća sjednica novog upravnog odbora. Ovaj prijelaz označava novi početak i nove faze u upravljanju udruženjem, te je prilika za sve članove da se zahvale za trud i posvećenost koji su dosadašnji članovi upravnog odbora uložili.

Na svečanom dijelu sjednice, predsjednik Skupštine, Jasmin Dlakic, i predsjednik Udruženja, Dzevahid Dedic, uručili su vrijedne poklone dosadašnjim članovima Upravnog odbora, kao znak zahvalnosti za njihov rad i doprinos. Ovaj gest naglašava poštovanje i priznanje koje udruženje ima prema svojim članovima.

Nakon službenog dijela, sjednica je nastavljena u duhu tradicionalnog lovačkog druženja, gdje su se članovi mogli opustiti, razmijeniti iskustva i uživati u zajedničkom vremenu. Događaji poput ovog pokazuju snagu i jedinstvo koje postoji unutar ULD “Srndać 1920” i njegovih sekcija.

 

Dobar pogled!!!

  • Aktuelnosti