Održana sjednica Upravnog odbora ULD Srndać 1920

Petak, 5. Aprila. 2024.

Održana sjednica Upravnog odbora ULD Srndać 1920

U prostorijama ULD “SRNDAĆ 1920” Visoko održan je važan pripremni sastanak Upravnog odbora uoči nadolazećih zborova sekcija Udruženja koji su zakazani za 14.04.2024 godine.

U prisustvu članova Upravnog odbora, predsjednika Skupštine, predsjednika Nadzornog odbora i lovnika Udruženja sastanak je obilježio konstruktivan dijalog o trenutnom stanju Udruženja, postignućima proteklog perioda te izazovima koji stoje pred njima. Usvojen je plan za održavanje zborova sekcija i Skupštine Udruženja te prijedlog novog Statuta.

Na prijedlog Stručne službe usvojen je Plan gospodarenja lovištem za narednu sezonu.

Nakon produktivnog sastanka, članovi Upravnog odbora nastavili su druženje uz prigodni iftar, što je dodatno unaprijedilo atmosferu zajedništva i timskog duha.

Druženje je omogućilo opuštanje i neformalnu interakciju među članovima, što je važno za jačanje međuljudskih veza unutar Udruženja.

Predsjednik Udruženja, gospodin Dževahid Dedić, izrazio je zadovoljstvo zbog angažmana članova te optimizam u pogledu budućnosti udruženja. Istaknuo je važnost kontinuirane podrške članstva i zajedničkog rada u ostvarenju postavljenih ciljeva.

Slijedeći korak nakon ovog pripremnog sastanka bit će organizacija zborova sekcija Udruženja, na kojima će članstvo imati priliku iznijeti svoje prijedloge, glasati o bitnim pitanjima te aktivno sudjelovati u planiranju aktivnosti Udruženja za iduće razdoblje.

ULD “SRNDAC 1920” nastavlja s predanim radom u promovisanju svojih ciljeva i vrijednosti te se raduje novim dostignućima koja će donijeti koristi za lokalnu zajednicu i zaštitu prirode.

Dobar pogled!!!

 

  • Aktuelnosti